Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 240 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 4 szoba
Telek terület 1100 m²
Parkolás van teremgarázs
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: luxus
belül: kitűnő
Épült 1997
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Extrák medence, klíma, több állásos garázs, márvány burkolatok
Zugló egyik legszebb utcájában egyedülálló lehetőség! 1100nm-es formás dupla telken lévő, egyszintes modern, 240nm lakóterületű családi ház eladó. A csendes, családi házas környezetbe épült, de mégis 5 perc sétáéra a jó tömegközlekestől, könnyen megközelíthető helyen, Rákospatakon belül. A házat mély, délkeleti fekvésű kert előzi meg, maga az épület kb 20 évvel ezelőtt, U alakban épült.

A ház alatt 260nm-es, akár 7-8 autó tárolására is alkalmas pince és garázs lett kialakítva, hatalmas konditeremmel, 4 személyes szaunával, zuhanyzóval és egy nagy háztarási helyiséggel, itt kapott helyet a téli/ nyári ruhák, cipők tárolására szolgáló gardróbok sokasága, valamint a jó minőségű gázkazán is.

A pincén keresztül tágas, márvánnyal borított balluszteres lépcsősoron lehet feljutni a lakószintre. A földszinten az oldalsó kert felől egy tágas előszoba fogadja az érkezőt, vendég mosdóval, nagy gardróbbal, innen tudunk átjutni, az átriumos, nagy belmagasságú, nyitott nappali, étkező, és konyha együttesébe.

A kert , a terasz, és a kerti úszomedencét nagy tolóajtókon keresztül lehet megközelíteni, mindkét helyiségből, illetve innen folyamatosan éri a nappali helyiségeit a nap. Az étkező mögötti részen egy kb. 15nm-es szoba könnyedén leválasztható. A konyha gépesített, a mai kor igényeinek is bőven megfelel. A nappaliban világító ablakok lettek kialakítva, illetve egy működő kandalló segíti az otthon melegét.

A hálószobák két traktusból állnak, az egyik egység szeparáltan, a hátsó kert fele nyílik, egy kb. 25nm-es hálószobával, és egy hozzá tartozó, márvánnyal burkolt zuhanyzós fürdőszobával. A másik traktushoz 2 nagy méretű, hálószoba, és egy hatalmas, sarokkádas, dupla mosdós fürdőszoba tartozik. Ezek a szobák is leválaszthatóak, mivel egyenként kb. 20-25nm-esek, és több irányba is van ablakuk.

A házban riasztó, és légkondicionálás került kiépítésre, mindenütt örök életű márvány burkolatok vannak, a nyílászárók egy része már modernebbre lettek cserélve, a mellékhelyésgeken és a szobák ajtaján meg nagyon szép, ólomüveg betétes ajtók vannak.
A kert gondozott, parkosított, öntözőrendszerrel felszerelt, és egy nagy, kb. 13,5m x4 méteres mozaikkal burkolt medence szolgálja az itt élők kényelmét. Az utca felől zárt kőkerítés segíti az intimást, a garázslejárat, járdák, terasz, végig mészkő burkolatot kapott.

Ár

Irányár 235 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Pozsgai és Pozsgai Bt.
Név Pozsgai Barbara
Telefon +36 30 986 3 Mutasd
Email barbo@ Mutasd