Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 159 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1 szoba
Telek terület 625 m²
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Kilátás udvarra,
Megvételre kínálok Budapest XIV. kerületében, Zugló központi, de csendes részén, 625 nm-es telken, délnyugati fekvésű, bruttó 200 nm-es, nettó 159 nm-es 2 külön épületből álló családi házat + iroda-raktárat.

Az nagyobb épület jelenleg irodát, kis családi vállalkozást, valamint raktárakat rejt 111 nm-en, a kicsi pedig egy igazi kis családi fészek, melyben 1 amerikai konyhás nappali, 1 háló, 1 fürdőszoba, valamint egy 1 előszoba kapott helyet 49 nm-en.

Mindkét épületben cserélve lett az elektromos hálózat és külső szigetelést kaptak a falak. A kisebb épületben a fűtésről és meleg vízről gáz kombicirkó gondoskodik, míg a nagyban ahol szükséges, hűtő-fűtő klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről, valamint ki lett alakítva a központi fűtéshez megfelelő rendszer.

A telekre a nagy épület elbontásával/átalakításával akár egy 4 lakásos társasház is létesíthető. Kiválóan alkalmas beruházásnak, kisebb üzem telepítésére vagy kifejezetten lakóingatlannak több generáció számára. Besorolása I/1, GU10-es építési osztályba tartozik, valamint kizárólag olyan ipari tevékenység végezhető rakta, ami nem jár magas zajterheléssel.


Infrastruktúrája kiváló, pár percen belül van buszmegálló(25, 225, 32), trolibusz (74, 74A, 82), posta, iskola, boltok és kb 10 perc sétára orvosi rendelő, valamint 2 percre található az M3-es autópálya bevezetője.

Belvárosias, mégis csendes, nyugodt helyen fekszik, nagy és zárt belső udvarral rendelkezik mely jelentősen megkönnyíti a fővárosi parkolást.

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom hívását, akár hétvégén is! S.S.

Ár

Irányár 64,99 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Suba Sándor
Telefon +36 30 556 Mutasd
Email s.suba@ Mutasd