Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 100 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 3+1 félszoba
Telek terület 460 m²
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Lift nincs
Költözzön az épülő új városközpont közelébe és utazzon a meghosszabbított 4-es metróval! A fejlesztés jelentősen növeli majd a ház értékét.
https://www.portfolio.hu/ingatlan/20200109/komoly-allami-lokest-kapott-a-zugloi-gigaprojekt-411929

Február végig áruljuk, ha addig nem talál gazdára albérletbe adjuk.

Élhető méretű telekkel, madárcsicsergős, átmenő forgalomtól mentes utcában, mégis 1-2 percre a Bosnyák tértől eladó egy jó állapotú családi ház, lakás áron.

A Jávorka Ádám utcában, félúton a Rákospatak és a Nagy Lajos király útja között, az utca legszebb részén, 460 négyzetméteres telken eladó egy nettó 100 négyzetméteres családi ház, beépíthető padlással, 20 négyzetméteres száraz, ablakos pincével. Az előkertben egy autó számára beálló biztosított, mely igény szerint bővíthető.

A ház jó állapotú, építesz/statikus szakember felmérése alapján is kiváló szerkezetű. Jelenlegi állapotában kis ráfordítással költözhető. A ház jelenleg nagy, élhető terekkel rendelkezik, de a képek között különböző átalakítási ötleteket is feltöltöttünk. A villanyhálózat korszerűsítése megtörtént. A működő cserépkályha igazi otthonná varázsolja a házat.

A füvesített, intim kert mesebeli, zegzugos, gyönyörűen karbantartott. A kerti munkákhoz szükséges eszközöket a kis fa házikóban helyezhetjük el. A kertben szivattyús, fúrt kút ingyenessé és környezetbaráttá teszi a kert locsolását.

Alsórákoson jelenleg ilyen nagy méretű, ennyire jó közlekedéssel rendelkező, de mégis csendes telek ilyen áron nem elérhető. Ritka lehetőség Alsórákos ezen részén ekkora telket vásárolni.

Ár

Irányár 77 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Magánhirdető
Név Gazsi Norbert
Telefon 0630475 Mutasd
Email Norbert.gazsi@ Mutasd