Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege ipari ingatlan
Belső terület 4600 m²
Telek terület 4600 m²
Komfort összkomfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2001
Épület szintje 1
Közműállapot csatorna: bekötve kapacitás: 1 m3
gáz: bekötve kapacitás: 1 m3
villany: bekötve kapacitás: 1 KWh
víz: bekötve kapacitás: 1 m3
Energetika nincs
Övezeti besorolás L3
Lift nincs
ZUGLÓBAN 1643 NM-ES IPARI INGATLAN ELADÓ

4600 nm-es telken található 1643 nm-es, kívül-belül újszerű, földszint + 1 emeletes ipari ingatlan, jelenlegi hasznosítása mellett recepcióval, irodákkal, öltözőkkel, konyhával, vizes blokkokkal, hatalmas üzemi- vagy raktár területtel a XIV. kerületben. Az ingatlan per-, teher és igénymentes.
AZ ÉPÜLET: Zugló-Alsórákos dinamikusan fejlődő részén egy 2001-ben a KÉSZ Kft. (garancia a minőségre) által kivitelezett, jelenleg üzemként működő ipari ingatlan. Az épület gyalogosok általi megközelítése az utcafronton lévő recepción keresztül, a teherforgalmi megközelítése pedig a kialakított belső úthálózatán keresztül lehetséges. Az ingatlan külső- és belső megjelenését, letisztult, minimalista stílus jellemzi. Az alsó szinten fém bejárati ajtók, valamint mindkét szinten jól szigetelő, magas minőségű műanyag ablakok találhatóak. Az épületbe lépve a tágas, nagyrészt üvegfalakkal határolt recepció-fogadó térbe érkezünk. Innen megközelíthetőek a földszinten az öltözők, a raktárak, az üzem területe, valamint az egyéb kiszolgáló helyiségek. Szintén a recepcióról vezet a lépcső az első emeletre, ahol a 4 db különböző méretű napfényes iroda, exkluzív, tágas, kertre néző, üvegfalú tárgyaló, konyha, női- és férfimosdó valamint egy raktározásra, vagy egyéb tevékenységre is alkalmas helyiség található. Az épület környezettudatos központi fűtését, valamint meleg víz ellátását távfűtés biztosítja, hűtését és szellőzését fan-coil rendszer látja el. Az ingatlan övezeti besorolása VI-2/12, amely az Intézményi, jellemzően szabadon álló jellegű terület építési övezetébe tartozik.
A VI-2/12 jelű építési övezet területén kizárólag:
a) környezetre jelentős hatást nem gyakorló gazdasági,
b) raktározási,
c) kereskedelmi, szolgáltató,
d) kulturális, közösségi szórakoztató,
e) igazgatási,
f) iroda, és
g) sport rendeltetés alakítható ki, lakó rendeltetés nem helyezhető el.

AZ INGATLANHOZ TARTOZÓ TELEK: Az ingatlanhoz tartozó 4600 nm telek területe rendezett, körbe kerített. A telken belül aszfaltozott út, gépjármű parkoló, valamint igényesen kialakított és rendszeresen gondozott füvezett terület található.
AZ INGATLAN KÖRNYEZETE: A környező terület parkolási rendje úgy került kialakításra, hogy nagyobb tehergépjárművek – akár kamionok – is gond nélkül be tudjanak állni az ingatlan területére. Az eladásra kínált épület környezetében egyaránt megtalálhatóak ipari ingatlanok, új építésű zárt, portaszolgálatos lakópark, valamint 10 emeletes panelházak. Az utca kiépített aszfaltút, közlekedési szempontból jól elérhető.
Tömegközlekedési ellátást a BKK busz járatai biztosítják. A környék infrastrukturális ellátottsága kiváló.
FELHASZNÁLÁSI LEHETŐSÉGEK: Az ingatlan központi elhelyezkedésének, valamint kiváló adottságainak köszönhetően számtalan tevékenységnek biztosíthat megfelelő helyet. Kiválóan alkalmas üzem, raktár, műhely, áruház, bemutatóterem, autószerviz, autószalon, nyomda, játszóház, oktatási központ, fotó-, filmstúdió, sportlétesítmény (lőtér, tollaslabda pálya, röplabda pálya, görkorcsolya/gördeszka/roller park, konditerem stb.), próbaterem, szórakoztató center (ugráló park, lézerharc/airsoft/paintball pálya), de akár szupermarket kialakítására is.

Ára: 580 MFt +ÁFA

Meglévő ingatlan eladásában is segítek. Személyre szabott feltételek, gyors értékesítés, a legjobb piaci áron.

Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Ref.szám: 7983

Ár

Irányár 580 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Mavalux Kft.
Név Budai Éva
Telefon +36 30 900 Mutasd
Email eva@ Mutasd