Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege panellakás
Belső terület 67 m²
Építési állapot használt
Építési mód panel
Szobák száma 3 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet 5 .
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1986
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Kilátás parkra
Zuglóban, a Herminamező villanegyedes részén eladó egy 3 szoba + étkezős, 5. emeleti, 67 nm-es (plusz 3 nm) erkélyes, panorámás öröklakás!!!

Az Amerikai úton lévő Zenthe villa és a Columbus utcai - állítólag Latabár villa - között kialakított telekre a Biztosító egy négyemeletes és egy ötemeletes társasházat építtetett az OTP bevonásával 1986-ban, az úgynevezett győri szendvicspanel szerkezet felhasználásával.

Akkoriban ritkaságnak számított, hogy az ilyen szintszámmal rendelkező társasház lépcsőházait LIFT-ekkel is felszereljék.

A házak között és a Columbus utcai társasház mögött hatalmas, rendezett, BEKERÍTETT PARK található, a ház előtt gépkocsi parkoló is kialakításra került.

Az eladó lakás 2 oldalra tájolt, a Dél-Keleti fekvésű ERKÉLYES NAPPALI és az egyik szoba a hátsó CSENDES PARKRA néz, míg a másik szoba és a konyha ablakaiból a budai oldal hegyei láthatóak.

A fogadószint és a lépcsőház rendezett, az eladó ingatlan egy saját igény szerinti átalakítás, felújítás után egy nagy értékű, kellemes lakhatást biztosító otthonná varázsolható.

A bekerített ősfás telken felépített ingatlanból a közlekedés minden irányba kiváló, a "Kisföldalatti"-val a belváros 15 perc, de itt jár az 5-ös, a 7-es busz, az 1-es, a 3-as villamos és számtalan troli-járat.
A Széchenyi fürdő jó 10 perc gyaloglással elérhető.

A szomszédos villákon fényképes táblákon lett feltüntetve, hogy ki- és mikor építette az adott villát és, hogy ki lakott bennük az építés után...

...de itt lakott József Attila is "A város peremén", itt élt Puskás Öcsi bácsi, mielőtt külföldre távozott és itt írta népszerű dalait G. Dénes György is.

Ha felkeltettem érdeklődését ebben a népszerű házban lévő lakás megvétele tárgyában, akkor Tisztelettel várom érdeklődő hívását!

44,9 MFt

Ár

Irányár 44,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda IMMOSYSTEM KFT. (Mareco - Moharos)
Név Fehervári Csaba
Telefon +36 30 960 4 Mutasd
Email fehervari.csaba@ Mutasd