Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 34 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1 szoba
Parkolás nincs
Emelet félemelet.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: kitűnő
belül: felújított
Épült 1989
Épület szintje 8
Energetika nincs
Lift van
Erkély 5 m²
Kilátás parkra
Hibátlan állapotú, napfényes kislakás parkos környezetben!

Zugló központi részén, az Egressy térnél 1989-ben épült, szigetelt homlokzatú, csúsztatott zsalus épületek egyikében eladó egy otthonos hangulatú, félemeleti, 34 m2-es, egy szobás kislakás 5,5 m2-es kiülős erkéllyel.

A környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik: tömegközlekedés minden irányba, Bosnyák tér, Örs vezér tere, Stadionok és metró átszállási lehetőség gyorsan elérhető, bevásárlási lehetőség, gyógyszertár, orvosi rendelő néhány percre.

A lakás egyszerű, de praktikus beosztással rendelkezik, szép nagy ablakos, tágas konyhájában az étkezéshez is le lehet ülni, a fürdőben zuhanyfülke és egy nagyobb mosógép is elfér, az előszobában van hely a kabátok, cipők tárolására, a napfényes szobában kényelmesen be lehet rendezkedni.

A délnyugati fekvésű, parkra néző erkély a lakás lelke, nagyon jó kialakítású, kerti bútort is ki lehet tenni és a kitekerhető napellenző véd az erős nyári napsütéstől. A kilátás ugyan utcai, de a 30-as övezet miatt lassú a haladás, többnyire csak az itt lakók hajtanak itt el.

Állapotát tekintve a lakáson látszik, hogy igényes felújításon esett át, nyílászárók, burkolatok, vizes helyiségek berendezései cserélve lettek, a tapétázott falak szép simák, tiszták.
A konyhában praktikus beépített konyhabútor van kombinált tűzhellyel, fent gáz, lent légkeveréses sütő és helye van a hűtőnek.

A lakás a legmagasabb komfortfokozatú, a házközponti fűtésnek és a központi melegvíz ellátásnak köszönhetően nem kell bajlódni különböző készülékekkel, nem kell törődni karbantartásukkal.
A fenntartási költségek így is nagyon kedvezőek, a közös költség a szokásos díjakon felül tartalmazza a fűtés és melegvíz előállítás átalány díját is, összege 17680 Ft.
Ezen felül az áramot, a vízórák szerint elfogyasztott víz árát és a főzéshez elhasznált gáz minimális havi átalánydíját kell kifizetni.

A háznak helyben van gondnoka és a közös képviselője is, emiatt a ház szépen karbantartott, tiszta, rendezett és megtakarítással is rendelkezik. A lakóközösség összetartó, gondoskodó.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, jelenlegi tulajdonosa 3 hónapot kér a kiköltözésre.

Ár

Irányár 27,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd