Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 32 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet földszint .
Komfort komfort
Fűtés
Ingatlan állapot kívül: felújítandó
belül: felújított
Épült kb. 1940
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára, kertre,
Rendezze be otthonát vagy adja bérbe ezt a frissen felújított zuglói kislakást!

Kiváló tömegközlekedés mellett eladó egy 32 m2-es, egyszobás, földszinti kislakás az Erzsébet királyné útján. A lakás felújítását nemrég fejezték be, a frissen festett, esztétikailag és műszakilag is igényes kis ingatlanban még senki sem lakott.

A felújítás a lakás minden szegletére kiterjedt a plafontól a padlóig, az ablakoktól a bejárati ajtóig.
Az előtérben tetszetős konyhabútor lett beépítve modern kerámia főzőlappal és légkeveréses sütővel, mellette elfér a hűtő és egy étkező sarok is.

A szellőző ablakos fürdőben üveglappal elválasztott épített zuhany került kialakításra, mellette a mosdó és a WC, a tágas kamrában kapott helyet a villanyboyler és a mosógép.
Minden helyiségben esztétikus, minőségi padlóburkolatok és csempe került beépítésre, egymással harmonizáló színekben.

A szoba 3,60 m-es belmagasságából adódóan elhelyezhető egy galériaágy vagy beépíthető egy nagyobb galéria, ezzel megnövelve a lakóterületet.

A lakásban nincs gáz, minden komfortot modern energiatakarékos elektromos készülékek biztosítanak. Vadonatúj Ariston villanyboyler adja a meleg vizet, NOBO fűtőpanel a szobában és a fürdőben a fűtést. A közös költség 8000 Ft.

A lakás a ház belső, szépen gondozott kertjéből nyílik, ahol lehet kertészkedni vagy csak egyszerűen kiülni és élvezni a kellemes napokat.
Az épület jelenleg felújításra vár, ami a felújítási alapból és a pályázaton elnyert 15 millió Ft-ból hamarosan megvalósul.

A ház előtt futó kötöttpályás közlekedéssel gyorsan elérhető a földalatti végállomása, a Bosnyák téri csomópont vagy az Örs vezér tere, az 5-ös busszal a belváros szívén át Budára is eljuthat.
Az utcán jelenleg még ingyenes a parkolás.
A lakáshoz tartozik egy udvari tároló.

Az ingatlan rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, ezért megvásárlás után azonnal birtokba vehető.
Az ár irányár!


Ár

Irányár 24,6 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
azonnal
költözhető