Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 60 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Parkolás van teremgarázs
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: újszerű
Épült 2002
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Erkély 6 m²
Terasz 14 m²
Kilátás kertre,
Kiemelt zöldövezetben, újszerű, első emeleti lakás, nagy terasszal, erkéllyel, parkolóval, tárolóval, értékes beépített bútorokkal, az igényes otthont keresők figyelmébe!

Ha Zuglóban szeretné otthonát megtalálni, csendre, nyugalomra vágyik, akkor az Istvánffy utcában mindezt megtalálja. Az ősfákkal szegélyezett utcában 2000 után több, szemet gyönyörködtető, kis lakóközösséggel rendelkező társasház épült, amelyeknek lakásai tökéletesen megfelelnek a modern kor igényeinek. A teljes komfort érzetet az élhető beosztás, a nagy teraszok, erkélyek, a korszerű műszaki felszereltség, a kényelmes parkolás és tárolási lehetőség biztosítják.

A 2002-ben épült társasház két hétlakásos épületből áll, a pinceszinten teremgarázzsal és minden lakáshoz egy-egy méretes tárolóval. Lakóközösségének köszönhetően az épületek kívül-belül tiszta, rendezett állapotban vannak, folyamatos a karbantartás, a kert gondozott.

Az első emeleten található 60 m2 alapterületű lakás legfontosabb jellemzője, hogy 2014-ben teljes műszaki és esztétikai felújításon esett át és azóta életvitel szerűen nem használták. Ennek köszönhető, hogy a lakás burkolatai, a szobai parketta, a kerámialapok, a fali csempék makulátlanok, színben kellemesen harmonizálnak egymással, a falak szép simák, tisztára festettek.

Emellett praktikus beosztással rendelkezik, mivel lakó és mellékhelyiségei is egy közlekedőből nyílnak és minden helyiség ablakos.

Két tágas, délnyugati tájolású lakószobája teljesen szeparáltan helyezkedik el. A 20 m2-es nappaliból nyíló 13,7 m2-es terasz kellemes pihenésre, kikapcsolódásra biztosít tágas helyet, de a hálószobából is nyílik egy 6,25 m2-es erkély. A szobákat és a teraszokat egész délután beragyogja a nap, kilátás a szépen gondozott kertre esik. A legmagasabb komfort érzetet biztosítják a szobákban elhelyezett klíma berendezések.

A közlekedőből nyílik a kényelmes méretű konyha, ahol a beépített minőségi konyhabútor a rengeteg praktikus és esztétikus tároló hellyel és márkás háztartási gépeivel a háziasszonyok minden igényét kielégíti és az étkezőasztalnak is jut hely.

A kádas fürdő berendezése is igen ízléses, a teljes falra épített mosdószekrény rengeteg tároló helyet tartalmaz, a széles pult a formatervezett mosdókagylóval, a hatalmas tükörrel és az extra világítással a nyugodt testápolás helye. WC nem csak a fürdőben van, hanem egy külön, kézmosóval ellátott toalett is nyílik a közlekedőből.

A hálószobából nyíló, beépített szekrényekkel is ellátott háztartási helyiség a mosó- és szárítógép, a szennyes és egyéb dolgok tárolására biztosít helyet. További tárolási lehetőség a közlekedőben található, dekoratív kialakítású gardrob szekrényekben van.

A közlekedőben további beépített berendezések találhatóak, amelyek megjelenésben harmonizálnak egymással: az előszobafal, ahol belépés után elhelyezhetők a kabátok, cipők, táskák ill. a 2014-ben beszerelt kombi-cirkót rejtő szekrény.

A biztonságról a külön zárral ellátott nyílászárók és riasztó gondoskodik.

A lakás fenntartási költségeit a mérőórák által mért, felhasznált mennyiség alapján kell fizetni. A közös költség 18.980 Ft.

A lakáshoz tartozó teremgarázs beálló hely és 4,53 m2 nagyságú tároló a lakással együtt megvásárolandó, együttesen 3,5 millió Ft-ért.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, tehermentes, vételár kifizetése után birtokba vehető.

Ár

Irányár 55,4 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakások hirdetőoldala
Név Kirsch Gábor
Telefon +36 20 326 Mutasd
Email kirsch.gabor@ Mutasd