Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 41 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 2 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: felújított
belül: átlagos
Épült kb. 1958
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás parkra
Parkos környezetben álló társasházban átlagos állapotú, napfényes lakás, most kedvező áron eladó!

Zugló közkedvelt lakónegyedében, a Kacsoh Pongrác úton, felújított homlokzatú, szigeteléssel és új vakolattal ellátott 16 lakásos társasház 2. emeletén eladó egy 41 m2-es, másfél szobás, kis franciaerkéllyel is rendelkező lakás

A környék szépen rendezett, az 50-es években épült házak között kellemes parkok húzódnak. Ingyenesen lehet parkolni a kialakított helyeken. A közeli Ungvár utcában közlekedő trolikkal gyorsan elérhető a földalatti végállomása vagy egyenesen a belváros szívébe lehet utazni. Az M3-as kivezető szakaszán gyorsan elhagyható a város.

A zárt lépcsőházból megközelíthető lakás kitűnő beosztással rendelkezik, mivel minden helyisége az előtérből nyílik, a nappali tágas, a hálószoba megfelelő, a külön konyha kényelmes méretű, a kamra kiváló, a fürdőben pedig elfér a mosógép is. A tárolást segíti még a nappali falába épített, praktikus gardrob szekrény .

A szobák és a konyha délnyugati fekvésű ablakainak köszönhetően a lakás elképesztően világos, a nap egész délután besüt, borús időben sincs sötét. Kellemes kilátás nyílik a Budai hegyek felé.

A lakás esztétikai kinézetét jelenleg erősen rontja, hogy régen volt utoljára kifestve, az eredeti parkettát fel kell csiszolni és a fürdőben cserére szorulnak a szaniterek.
Korábban történtek felújítások: az ablakokat a homlokzat felújításakor műanyagra cserélték; járólapozták, csempézték a fürdőt, kamrát, konyhát és előszobát.
A konyhában lévő beépített bútor ránézésre tetszetős, modern kinézetű, de egy kissé már elhasználódott.
A fűtést és melegvíz ellátást távhő biztosítja, a radiátorok még a régiek, ezeket is érdemes kicserélni.

A fenntartási költségek igen optimálisak, a közös költség 8000 Ft, a távhő átalány jelenleg 10100 Ft, minimális gáz fogyasztást igényel a főzés, hideg-meleg vízfogyasztást és áramot mérőórák alapján kell fizetni.

A lakás jogilag rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik és tehermentes, kifizetés után azonnal birtokba vehető.

Ár

Irányár 22,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd