Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 153 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 4+2 félszoba
Emelet magasföldszint .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás kertre,
Eladó Zuglóban kertvárosi környezetben, a Miskolci utcában, egy 1997-ben épült négy lakásos társasház, belső kétszintes, 153 m2 alapterületű, duplakomfortos ( két fürdőszoba wc-vel ), 4 + 2 félszobás lakása.
A lakásba három bejáraton ( biztonsági ajtók !!! ) keresztül juthatunk be ( alaprajzon feltűntetve ), kettő a zárt lépcsőházból, egy az utcafronti előkertből.
Az összes műanyag nyílászárók biztonsági üveggel és redőnyökkel felszereltek.

A lakás alapvetően jó állapotú, a villanyhálózattal és a fűtési rendszerrel ( kondenzációs kazán ) nem kell foglalkozni, viszont a konyha, fürdőszobák igény szerint felújíthatók. A nappali-hall-közlekedők hideg burkolata szép egységes, a szobák laminált parkettái ízlés szerint cserélendő. A falak kifogástalan állapotban vannak.

Lényegében a lépcső feljáró-lejáró lezárásával, akár két különálló lakásként is funkcionálhat, gondolok itt összeköltöző családok esetére vagy éppen, ha valaki bérbeadásban gondolkodik, utóbbit illetően csendes tevékenységre, ügyvédi iroda, kozmetika, stb. kiválóan alkalmas és hozzájárul a társasház.
Elhelyezkedéséből adódóan a ház teljesen körbe napozott, így szép, világos minden helyiség reggeltől-estig!!!
A ház mögötti telken pici játszótér és parkosítás ( közös költségből kertész tartja rendben ) került kialakításra.

A lakáshoz tartozik az utcafront felől egy 17 m2 kizárólagos használatú kertrész és egy saját garázs ( társasházi alapító okirat szerint ). A kertbe távirányítású kapun keresztül jutunk el a garázsig ( szintén elektromos ).

A lakóközösség kiváló, barátságosak, egymásra és környezetére odafigyelő, igényes családokból áll.
ÉRDEMES MEGTEKINTENI, MERT VÉLEMÉNYEM SZERINT ÁR-ÉRTÉK ARÁNYABAN, A 153 M2 + KERT + GARÁZS TEKINTETÉBEN A HIRDETÉSI ÁR NAGYON MÉLTÁNYOS ÉS ELFOGADHATÓ.

Amennyiben hitelre is szüksége lenne az otthona megvásárlásához, kérem jelezze felém, hogy egyedi konstrukciókkal szolgáljunk Önnek Bankfüggetlen Hitelcentrumunk közreműködésével.

Ár

Irányár 69 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Kostyánszki Éva
Telefon +36 30 478 Mutasd
Email e.kostyanszki@ Mutasd