Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot újszerű
Építési mód tégla
Szobák száma 2 szoba
Emelet 3 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: újszerű
belül: jó
Épült 2002
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Erkély 3 m²
Kilátás utcára,
Zugló kertvárosában, újszerű társasház 3. emeletén helyezkedik el ez az utcára néző-, déli tájolású 49 m2 -es nappali + hálószobás lakás.

A világos lépcsőházból lépcsőn jutsz fel a lakásba, (lift nincs), ami nem lesz probléma, ha a sportosabb életmódot kedvelők közé tartozol.

A lakásba érkezve egy tágas előtérbe érkezünk - innen nyílik külön minden helyiség.
A környezet üdesége és a lakás falainak vidám színvilága kellemes-, otthonos érzéssel tölt el.

A nappalihoz kapcsolódik a konyha, (beépített konyhabútorokkal és gépekkel) - amelynek külön ablaka is van, pontosabban az erély ajtó, amelyen az utca felé néző erkélyre jutunk.
A hálószoba külön nyílik az előtérből, mérete nagyon jó, négyzet alakú és bőven elfér benne a franciaágy mellett a hálószoba szekrény is.

A lakás fenntartása nagyon gazdaságos.
A fűtést és a meleg víz ellátást egy kombi cirkó biztosítja, és a közös költség mértéke is kedvező. A társasház anyagilag jól áll, nagyobb beruházást nem terveznek a közeljövőben.

Egy ilyen lakáshoz elengedhetetlen egy kis tároló helyiség, ahol a bringádat, síléceket, tarthatod, amelynek megvásárlására szintén van lehetőség. (4m2 - 990e FT).

A társasház igényesen kialakított kertjében parkosított játszótéren tölthetik az időt a kicsik (és a nagyok :))

Az ingatlan tömegközlekedés szempontjából kedvező elhelyezkedésű, mert a Csömöri úti buszjáratok 1 perc alatt érik el a Bosnyák teret, és 10 perc alatt a belvárost.

A lakás azonnal költözhető!

Kérésedre elküldöm emailben a bemutató video linkjét, utána gyere és nézd meg személyesen is !
This 49 m2 living room + bedroom apartment is located in the garden city of Zugló, on the 3rd floor of a new condominium.

From the bright staircase, you can reach the apartment by stairs (no elevator), which will not be a problem if you are one of those who like a sportier lifestyle.

Arriving at the apartment, we arrive in a spacious foyer - from here each room opens separately.
The freshness of the environment and the cheerful colors of the walls of the apartment fill it with a pleasant, homely feeling.

The living room is connected to the kitchen (with built-in kitchen furniture and appliances) - which also has a separate window, more precisely the door to the balcony, which leads to the balcony facing the street.
The bedroom opens separately from the foyer, is very good in size, square and has plenty of room for a double bed as well as a bedroom closet.

Maintaining the apartment is very economical.
Heating and hot water supply is provided by a private gas boiler, and the common cost is also favorable. The condominium is financially well, no major investment is planned in the near future.

For such an apartment, a small storage room is essential, where you can keep your bike, skis, which can also be purchased. (4m2 - 990e FT).

The young (and the big ones) can spend time in the landscaped garden with a landscaped playground.

The property is conveniently located for public transport, as the Csömöri út bus services reach Bosnyák Square in 1 minute and the city center in 10 minutes.

The apartment can be moved immediately!

Upon your request, I will send you an email link to the video of the presentation, then come and see it in person!

Ár

Irányár 40.9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Kirsch Gábor
Telefon +36 20 326 7212,+36 1 788 Mutasd
Email k.gabor@ Mutasd
azonnal
költözhető