Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 61 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 2+1 félszoba
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet 4.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1960
Épület szintje 5
Energetika nincs
Lift van
Loggia 3 m²
Kilátás utcára,
Kedvező áron eladó egyedi stílusban felújított, fiatalos hangulatú, erkélyes lakás Zugló központi részén, a Gyarmat utcában!

Kitűnő tömegközlekedési kapcsolatokkal rendelkező, 1962-ben épült, liftes társasház 4. emeletén eladó egy jó állapotú, 61 m2-es, nappalival, külön konyhával és két hálószobával rendelkező világos lakás. A legfelső emelet előnye, hogy panorámás kilátás nyílik a környékre, nincs szembe szomszéd és felső lakó. A lapos tetőt szigetelték és folyamatosan karban tartják. A lakás utcai fala hőszigeteléssel van ellátva, a nyári felmelegedés ellen viszont hasznos a klíma.

A lakásnak rengeteg ablaka van, így a fényviszonyok rendkívül kedvezőek az észak-keleti fekvés ellenére. A kilátás egy széles, zöldsávval is rendelkező főútvonal felé esik, de a korszerű ablakok kívül tartják a zajt. Ennek a főútvonalnak köszönhető a kitűnő tömegközlekedés a Bosnyák tér és Örs vezér tere ill. a földalatti végállomás irányába.

A lakás kellemes beosztással rendelkezik, mert lakószobái külön megközelíthetőek az előszobából, a fürdőn és a konyhán át. A nappali hangulatos közösségi teret biztosít az itt lakók számára, a konyhában tartózkodókkal egy átadó ablakon keresztül lehet társalogni. Ez a fal egy különleges díszkő burkolatot kapott, ami jól harmonizál a beépített polcos szekrényekkel, amelyek rengeteg helyet biztosítanak könyvek, dísztárgyak, Hi-Fi berendezés, TV és egyebek számára. A parketta kifogástalan állapotú.

Ugyanez a burkolat látható a nappaliból nyíló tágas hálószobában is, ahol kényelmesen elfér egy nagyobb franciaágy és más bútorok is. Innen lehet kimenni a 3 m2-es kiülős loggiára.

A kisebb hálószoba a konyhából közelíthető meg, itt is elfér egy nagyobb franciaágy, egyedi kialakítású szekrények biztosítanak itt tároló helyeket, laminált padló a burkolat.

A konyha legnagyobb előnye, hogy nagyon világos és jól szellőztethető, a gáztűzhellyel ellátott, beépített konyhabútor nagy munkafelületet és tároló helyeket biztosít. Étkezőasztalnak is van itt elegendő hely.

A fürdő nem túl nagy, zuhanyzós és beépített türkös mosdószekrénnyel felszerelt. Itt kapott helyet a melegvíz ellátást biztosító átfolyós vízmelegítő.
Az előszobából nyílik még a külön WC és egy kamra ill. van itt még egy beépített gardrob szekrény.

A több lépcsőházas épületegyüttes lakásaiban központi kazán biztosítja a fűtést, amit nem rég cseréltek le egy gazdaságos készülékre. A fűtés havi fix költsége 13250 Ft, amit minden hónapban fizetni kell.

A közös költség 12650 Ft, víz, gáz és villany fogyasztást mérőórák alapján kell fizetni.
A lakáshoz tartozik egy felszíni beálló a ház belső udvarában, melynek havi díja 4000 Ft.

A lakás rendezett tulajdoni viszonyokkal rendelkezik, birtokbaadás tehermentesítés után azonnal lehetséges.

Ár

Irányár 31,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd