Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 60 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1+2 félszoba
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés - nem meghatározott -
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1949
Épület szintje 5
Energetika :
Lift van
Eladó Zuglóban, a Nagy Lajos király útján (a nyugodtabb részen, ahol villamos már nem jár), a méltán közkedvelt Kassai tér szomszédságában egy nagyon jó állapotú 60 m2-es, tégla építésű, nappali, étkező (hall) + 1 félszoba, klímás, déli fekvésű, napfényes lakás.
A lakáshoz nagy pince/tároló is tartozik.

Az ingatlan teljes körűen, műszakilag- és esztétikailag felújított, ami magába foglalja többek között a fürdőszoba és a fűtésrendszer felújítását, az ablakok cseréjét 3 rétegű üveg nyílászárókra, az új 5 ponton záródó biztonsági ajtó beszerelését.
A fűtést és a meleg vizet a fürdőszobában a pár éve lecserélt zárt égésterű kombi cirkó biztosítja. A kémény ki lett bélelve.
A konyhában járólap, a többi helyiségben laminált padló található.

A társasház 3 szintes, kevés lakásszámú, rendezett, jó lakóközösséggel. A társasházon egy éve megtörtént a teljes tetőcsere illetve a teljes elektromos hálózat felújítása. A tavalyi év során a lépcsőház és a bejárati kapu festése is megtörtént, a postaládákat lecserélték. Digi gigabit internet bevezetve.

A lakásba belépve egy előszobába jutunk, ahol a lakásra jellemző nagy belmagasságnak (3m) köszönhetően sok hely áll rendelkezésre a felfele terjeszkedéshez, tároló helyek kialakításához. Innen nyílik egy további kis tároló/spájz.
A hall/étkező elég tágas egy 4-6 személyes étkezőasztal és a hozzá tartozó székek, illetve tálalószekrények elhelyezésére.
A nappaliból leválasztásra került egy rész gyerekszoba céljából, amit az új tulajdonos vagy lezár vagy könnyedén elbont igényei szerint.
A lakásban található még egy hálószobának kialakított ablakos, világos félszoba, ahol kényelmesen elfér egy kétszemélyes ágy, nagy ruhásszekrény illetve további magas polcok, tárolók is.
A konyha sütés/főzésre alkalmas része és a vizesblokk az étkezőtől külön, zárható helységben helyezkedik el, mely nagy előny az amerikai típusú konyhákkal szemben. Alkalmas a mai igényeket kielégítő minden konyhai háztartási gép elhelyezésére.
A közös költség 20.000 Ft, ami magába foglalja a felújítási alapot, a házbiztosítást, a lépcsőház takarítást, a szemétszállítást, és az új tető és elektromos hálózat törlesztését is.

A környék biztonságos, fejlett infrastruktúrájának köszönhetően bővelkedik a szociális intézményekben (bölcsőde, óvoda, általános iskola), játszóterekben (Kassai téri játszótér), orvosi intézmények, bevásárlási lehetőségekben (CBA, Spar).
Közlekedése kiváló, busszal (32-es, 5-ös), villamossal (3-as, 62-es), kisföldalattival a legnagyobb csomópontok rövid idő alatt megközelíthetőek.
Egyedülállóknak, pároknak, kis családnak, befektetésnek egyaránt kiváló.

Meglévő ingatlan eladásában is segítek. Személyre szabott feltételek, gyors értékesítés, a legjobb piaci áron.

Beszámítható ingatlanokat keresünk ügyfeleink részére.
Ingatlancsere lehetőség, beszámítás, értékegyeztetéssel.
Irodánk ingatlanok adás-vételével és cseréjével is foglalkozik.

Érdeklődés esetén adatait a weboldalunkon lévő adatkezelési szabályzatunk szerint kezeljük.

Ref.szám: 18890

Ár

Irányár 37.8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Mavalux Ingatlaniroda
Név Békési Katalin
Telefon +36 30 796 Mutasd
Email kati@ Mutasd