Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 49 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 1 szoba
Emelet 1 .
Komfort komfort
Fűtés gázkonvektor
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás kertre, parkra
Lakható állapotú, átalakítható lakást kínálunk elérhető áron otthont keresők és befektetési céllal lakást vásárlók számára!

Zugló központi részén, a Bosnyák téri közlekedési csomópont közelében eladóvá vált egy 49,5 m2-es, francia erkélyes, első emeleti lakás, beosztása szerint egy szoba hall, ablakos külön konyhával.

Az 50-es években épült 16 lakásos társasház a Nagy Lajos király útjáról közelíthető meg, a forgalomtól egy kisebb park választja el, előtte ingyenesen használható parkoló helyekkel. A lakóközösség igen összetartó, az épületet folyamatosan karbantartják, újítják, a lépcsőház tiszta, rendezett. A hangulatos belső kert minden lakó számára használható.

A lakás a zárt lépcsőházon át egy nyitott folyosóról közelíthető meg, ide nyílik a konyha ablaka is. Átalakítás esetén a konyhából egy kényelmes hálószoba alakítható ki, ami így a csendes belső kertre fog nézni. A lakás nagy értéke a konyhából nyíló kamra.

A jelenleg hálószobaként használt hall tágas helyet biztosít egy étkezős konyha kialakítására. Innen nyílik a tágas fürdő, amelynek szellőző ablaka a lichthofra nyílik.

A hallon át elérhető tágas szoba szép világos, a széles, francia erkélyre nyíló ajtón át a délnyugati fekvésnek köszönhetően akadálytalanul süt be a nap. Kilátás a ház előtti parkra esik.

A lakás jó állapotban van, a szoba, hall és előszoba parkettás, a vizes helyiségeket korábban már járólapozták. A bejárati ajtót és a konyha ablakot már lecserélték, az erkély ajtó még az eredeti, bár nem szorul feltétlenül cserére. A fürdőben ajánlott egy felújítás és a konyha is fejlesztésre szorul. Az elektromos vezetékeket 10 éven belül áthúzták.

A fűtést a szobában és a konyhában elhelyezett konvektorok biztosítják, a melegvizet kéménybe kötött átfolyós gázkészülék biztosítja. A kémény nincs bélelve.

A közös költség jelenleg 17130 Ft, ami felújítási alapot és korlátlan vízfogyasztást is tartalmaz, mivel nincs vízóra. Vízóra megléte esetén a közös költség 12375 Ft lenne.
A lakáshoz tartozik egy száraz pincei tároló.

Az ingatlan jogilag rendezett és tehermentes, gyorsan birtokba vehető.

Ár

Irányár 24,5 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608, +36 1 788 19 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd
alkalmi vétel