Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 77 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2+1 félszoba
Emelet tetőtér.
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Lift nincs megadva
Kilátás kertre,
Csak nálunk!
A XIV. kerületben, a Porcelán lakóparkban kínálok eladásra egy 2002-ben épült társasházban egy tetőtéri, nettó 67 négyzetméteres, bruttó 77 négyzetméteres, 2. emeleti, 2+1 szobás, erkélyes, cirkó fűtésű, jó állapotú lakást.

A beépített konyhabútor részeként a vételár tartalmazza a Whirpool és Zanussi márkájú háztartási gépeket.

A lakás fekvéséből adódóan körbe napozott, világos.

A 6 lakásos társasház jó állapotú, megtakarítással rendelkezik, lakóközössége kulturált, rendezett. A házhoz tartozó közös kert karbantartásáról kertész gondoskodik, itt a lakók kényelmét pluszban egy grillező szolgálja. Az ingatlanhoz tartozik egy 4 négyzetméteres tároló.

Parkolásra a társasház udvarán van lehetőség a lakók között kialakult szokásjog alapján, illetve opcionálisan megvásárolható egy beállóhely a társasház alatti garázsban (16,6 négyzetméter), melynek ára + 3.000.000 Ft a vételáron felül.

A közművek fogyasztásának elszámolása egyedi mérőórák alapján történik.

Az ingatlan rugalmasan megtekinthető, 90 nap alatt birtokba vehető. Az lakásban található bútorzat megbeszélés tárgyát képezheti a felek között, sok minden egyedileg ide lett készíttetve, így alapvetően a tulajdonosnak nem áll szándékában elvinni azokat. A beépített bútorokon felül a tárolást megkönnyíti egy kamra is.


Várom hívását, akár hétvégén is!
N.Sz.

Ügyfeleink részére BANKFÜGGETLEN hitelügyintéző kollegáink szívesen nyújtanak segítséget, hitellel, vagy akár CSOK-kal kapcsolatban is!

Ár

Irányár 59,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Nádaski Szabina
Telefon +36 30 617 Mutasd
Email sz.nadaski@ Mutasd