Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 91 m²
Építési állapot használt
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 2 szoba
Emelet 4 .
Komfort összkomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 4
Lift nincs megadva
Kilátás utcára,
*** EGYEDI ELEGANCIA, MINŐSÉGI KIALAKÍTÁS! ***

Eladó a XIV. kerületben karnyújtásnyira a Városligettől, múlt század elején épült LIFTES társasház negyedik emeletén, PANORÁMÁS, 2 szobás, 91 M2-es, FELÚJÍTOTT, VILÁGOS lakás.

A társasház 1906-ban épült szecessziós stílusban. A lakóközösség rendkívül nyugodt. A lépcsőház tiszta, az épület folyamatosan karbantartott, pénzügyileg is rendezett.

A lakás a négy emeletes társasház zárószintjén helyezkedik el. Magas emeletnek és a délnyugati fekvésének köszönhetően kifejezetten világos. Az erkélyről városi panoráma tárul elénk, de elláthatunk akár a budai hegyekig.
Műszakilag és esztétikailag teljes mértékben fel van újítva. Az eredeti hangulat megőrzése mellett, a modern igények szerint lakberendező által tervezett megoldások teszik igazán érdekessé az ingatlant.
Vadonatúj konyhabútor, beépített magas minőségű, BOSCH konyhagépekkel.

A komfortérzetről kondenzációs kazán és klíma berendezés, az árnyékolásról elektromos redőny gondoskodik.
Kedvezőek a fenntartási költségek: a közös költség: 18.000- Ft/hó. A víz, gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján kerül fizetésre.
A vastag falaknak, a hőszigetelt fa nyílászáróknak köszönhetően a fűtésköltség minimális.

Kiváló Infrastruktúra! Karnyújtásnyira van a városliget és a Hősök tere, a közelben a Récsey Center bevásárló központ és az Aréna pláza.
Közlekedést többféle busz járat és troli biztosítja. A keleti Pályaudvarból a belváros könnyen megközelíthető.

Az ingatlan per- és tehermentes, azonnal költözhető.

Amennyiben a hirdetés felkeltette figyelmét, hívjon bizalommal!

INGYENES hitel tanácsadás!
BANKFÜGGETLEN hitelcentrumunk minden elérhető bank és hitelintézet ajánlatát versenyezteti az Ön kedvéért, ráadásul DÍJMENTESEN.
Önnek nincs más dolga, mint elbeszélgetni munkatársunkkal, aki a hallott információk alapján versenyre hívja a bankokat, hogy Ön hosszú távon is a legjobb konstrukciót kaphassa. A legjobb ajánlatokból végül Ön választhatja ki a nyertest.
Munkatársaink sokéves szakmai tapasztalattal várják Önt, előre egyeztetve akár a normál munkaidő után is.

ID 288140

***UNIQUE ELEGANCY, QUALITY DESIGN ***

We are offering a renovated, bright apartment for sale in the XIV. district. It is on the fourth floor in a elevator equipped condominium, within walking distance of City Park, PANORAMIC, 2 bedrooms, 91 m2.

The condominium was built in 1906 in Art Nouveau style. The residential community is extremely relaxed. The staircase is clean, the building is constantly maintained, financially arranged.

The apartment is located on the end of a four-storey condominium. Its high floor and south-west position make it extremely clear. From the balcony you can see a panoramic view of the city, but you can reach up to the Buda Hills.

It has been completely renovated technically and aesthetically. In addition to maintaining the original ambience, modern design solutions designed by a home decorator to make the property really interesting.
Brand new kitchen furniture with built-in high quality BOSCH kitchen appliances.

The comfort is provided by a condensing boiler and air conditioning, and the shading is provided by an electric shutter.

The maintenance costs are favorable: the common cost is 18.000- HUF / month. Water, gas and electricity consumption are billed on an individual basis.

Thanks to the thick walls and insulated wooden windows and doors, heating costs are minimal.

Excellent Infrastructure! Within easy reach of the city park and Heroes' Square and the Récsey Center and the Arena Plaza are close by.

Transport is provided by several bus lines and trolleys. From the East Railway Station the downtown is easy to reach.

The property hasn't got any mortgage and can be moved immediately.

If this ad caught your attention, call me!

ID 288140

Ár

Irányár 67,9 millió Ft

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Pataki Balázs
Telefon +36 30 827 Mutasd
Email b.pataki@ Mutasd