Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 35 m²
Építési állapot használt
Szobák száma 1+1 félszoba
Parkolás nincs
Emelet - nem meghatározott -.
Komfort összkomfort
Fűtés elektromos panel
Ingatlan állapot kívül: részben felújított
belül: átlagos
Épült 1940
Lift nincs
Csendes, jó elosztású kertkapcsolatos téglalakás XIV. kerület (Zugló) 35nm
23 200 000 Ft
Istvánmező
KIKÖLTÖZÉS: 2019. augusztus! (lehetséges előbb, megbeszélés szerint)
A környék:
Csendes, nyugodt, kulturált, rendezett és biztonságos egyirányú utca az Egressy út és a Stefánia út között.
Közlekedés:
Stadionok metróállomás, 1-es villamos, 77, 75-ös trolibusz, óvoda, többféle közért, trafik, virágbolt, optikus, gyógyszertár, benzinkút percekre található.
A ház:
1940-es években épült négy lakásos társasház, normális lakóközösség (legfelül nyugdíjas úr a fiával, valamint egy négyfős család, középen nyugdíjas hölgy, és az alagsori lakás, amiről jelenleg szó van). A ház utca felőli homlokzata felújítva, szigetelve, a kert felőli hátsó rész két éven belül (Fundamenta takarék ~két éve folyamatban). Ház előtt a kapun belül kertes rész örökzöldekkel, sövénnyel, virágágyással. A háznak van egy nagyobb, hangulatos, fákkal árnyékolt hátsó kertje, melyet szóbeli megállapodás szerint csak két család használ. A kertben található hintaágy, műanyag kerti bútorok (szék, pad, asztal). A tágas lépcsőházban kapura néző biztonsági kamera van.
A lakás:
A lakás a házban a legalsó, kertre néző, ezért a házban a legcsendesebb, félszuterén kialakítású, közvetlen kertkapcsolattal. A lakáshoz a bejárata előtt tartozik egy kb. 4 nm-es fedett folyosórész-közlekedő, mely akár ráccsal le is választható. Ugyanitt található egy 4-5 nm-es zárható tároló. A lakásba három ajtón keresztül lehet bejutni (Lépcsőház kapu, lépcsőház belső ajtó, lakásajtó. A lakásban hét helyiség van: előszoba (járólap), wc (járólap ablakkal), konyha (járólap ablakkal), fürdőszoba (járólap, konyha felé részben nyitott), mosókonyha (járólap ablakkal), nappali (laminált padló, ablakokkal) és egy félfallal leválasztott félszoba (padlószőnyeg, a jövőben bármikor teljesen szeparálható, külön ablakkal). Havi rezsi és közös költség 3 főre: 3.500.- víz, átlag 17.000.- villanyáram (fűtés is), közös költség: 5.000.-, megtakarítás: 1.500.- (össz: kb. 27.000.-)
Műszakilag:
Bekötve: csatorna, víz, villany (pár hónapos digitális villanyóra), TV, internet, vezetékes telefon. Tíz éve teljes körűen felújított elektromos rendszer, szigetelt nappali talapzat és falak. A fűtést norvég elektromos panelek (Glamox) adják, melegvíz villanybojlerral megoldott. Gáz nincs bekötve, gázóra sincs, de rácsatlakozási lehetőség van a lakáson belül, a gázcsövek is megmaradtak.
Odabent:
Az bejáraton belépve található egy kis előszoba, innen jobbra nyílik a nappali-félszoba, balra a wc, és egyenesen a konyha.
A konyhából nyílik egy kis mosókonyha is, ahol jelenleg a mosogatógép működik. Itt van csatorna elvezetés, vízcsap, és villanyáram, ezt használja a jelenleg a konyhában található mosógép is.
A konyha nagy, 3-as tagolású kettős fa típusú ablakkal rendelkezik (általában ilyenek vannak a lakáson). A konyhát a fürdőszobától üvegtégla fal választja el.
A fürdőszoba a nappaliból nyílik, melyben a mosdón kívül megtalálható a villanybojler, és a zuhanykabin, melynek egyik fala szintén üvegtégla. A fürdőszoba állapota rendben van.
A nappalinak két kettes tagolású ablaka van, jelenleg a hálórésznek használt félszoba félfallal van elválasztva, így az összesen három, kertre (nyugat felé) néző ablak elegendő fényt biztosítanak ahhoz, hogy ne érezzük szuterénnek a lakást.
Kiváló adottságai miatt valószínűleg soha nem költöznék el, ha nem született volna gyermekem. Így sajnos nem férünk el, ezért adom el.
Az ár irányár (23.200.000.-), érdeklődni privát üzenetben tekintettel a kiköltözés dátumára.

Ár

Irányár 23 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Magánhirdető
Név Göbölyös Gábor
Telefon Mutasd
Email gobolyosg@ Mutasd