Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 126 m²
Építési állapot új
Szobák száma 4 szoba
Parkolás van, nem meghatározott
Emelet nincs emelet.
Komfort összkomfort
Fűtés központi fűtés
Ingatlan állapot kívül: új
belül: új
Épült kb. 2018
Épület szintje 3
Energetika nincs
Lift van
Kilátás utcára, kertre,
•csendes, biztonságos, családi házas környék
•kiváló közlekedés autóval és tömegközlekedéssel egyaránt
•oktatási intézmények és bevásárlási lehetőségek a közvetlen közelben
•126 négyzetméter alapterületű, három szintes ikerház, ideális beosztással
•kizárólagos használatú, védett kert saját autóbeállóval
•modern, eredeti, indusztriális jellegű dizájn
•magas műszaki tartalom
•energiatakarékos hőszivattyús hűtő-fűtő rendszer

BŐVEBBEN:
A megvételre kínált ingatlan Alsórákos egyik legcsendesebb és legbiztonságosabb részén, a Csáktornya utca és a Gyetva utca sarkán található. A környék átmenő forgalomtól mentes, kertvárosias jellegű. Az ingatlan közvetlen környezetében rendezett családi házak találhatóak, kicsit távolabb többemeletes társasházak állnak.

Az ide költözők számtalan tömegközlekedési lehetőség közül választhatnak. A 74-es trolibusz végállomása egy sarokra található, de az 5-ös busz valamint a 62-es és 69-es villamosok megállójához is csak pár percet kell sétálni. Autóval az M3 bevezető szakasza egy perc alatt elérhető, és forgalomtól függően a Városliget és a belváros is könnyen és gyorsan megközelíthető.

A kisgyermekes családok életét az egy saroknyira található népszerű játszótér, valamint az ingatlan parkos környezete teszi kellemesebbé. A kisebbek a két saroknyira található Mókavár Óvodába, a nagyobbak a még közelebb lévő Munkácsy Mihály Általános Iskolába járhatnak. A közelben működő kisebb boltok mellett az Ungvár utcai Spar és az Öv utcai Tesco Express nyújt bőséges bevásárlási lehetőséget. A környék több pontján cukrászdák és kisvendéglők várják a kertvárosi vendégeket.

A megvételre kínált ingatlan jogilag egy kétlakásos társasház L2 jelzésű lakása. Az épület tervezésekor azonban a fő szempont az volt, hogy a két lakás egymástól teljesen elkülönült házként működjön. Az L2 lakás tehát egy 126 négyzetméteres, három szintes, saját kerttel rendelkező ingatlan, amelynek tulajdonosai joggal érezhetik úgy, hogy a saját családi házukban laknak!

A 126nm alapterületű ingatlan két teljes szint + tetőtér kialakítású. Az utcai homlokzat és az előkert keleti, míg a védett hátsó kert nyugati tájolású. A bejárati ajtón belépve az előtérbe jutunk, ahonnan egy WC, egy kamra és egy mosókonyha nyílik. Innen egyenesen továbbhaladva az egy légtérben található konyha-étkező-nappali következik, amely méreténél és elrendezésénél fogva akár nagyobb családi összejövetelek helyszínéül is szolgálhat. A nappali tolóajtaja a teraszra és a védett hátsó kertre nyílik. Az előtérből lépcső vezet fel az első emeletre, ahol egy kényelmes fürdőszoba valamint három hálószoba kapott helyet. A lépcsőn továbbhaladva a tetőtérbe érünk, ahol egy nagyobb lakószoba, egy fürdő és a gépészeti helyiség található.

Az L2 jelzésű lakás gyalog és autóval is a Gyetva utcából közelíthető meg. A társasház másik lakása a Csáktornya utca felé tájolt, így a két ingatlanban élők csak minimálisan érintkeznek egymással. Az ingatlanhoz tartozó kizárólagos használatú telekrész 165nm, a kertrész 100nm. Az előkertben egy saját autóbeálló található, míg a védett hátsó kert a pinehés ideális színtere.

A kétlakásos társasházat kifejezetten erre a helyszínre terveztük, a saroktelek és a környezet adottságainak maximális figyelembe vételével. Az épület külső megjelenésében indusztriális jellegű, megkülönböztető jegyei a fémlemezes tetőfedés, a hangsúlyos fémszerkezetek és a szürke-fehér árnyalatok használata. A manapság divatos elemeken túlmenően a tervezés fő célja egy egyedi és eredeti dizájn megalkotása volt.

A lakások magas műszaki tartalommal és színvonalon készülnek. Az épület főfalai 38cm vastag, Porotherm 38 Klíma Profi típusú (vakolattal U=0,24) téglából készülnek. A tető Lindab Click lemezfedést kap. Az ikerház két fele között Porotherm 30 AKU Z (Rw=57dB) típusú téglából készül a falazat, amely maximális hanggátlást biztosít. A külső nyílászárók időtálló tömörfából készülnek, Tripla üveggel, 78mm-es tokkal, 0.7-es „K” értékkel. A ház klimatizált, elektromos üzemű, mennyezetbe és padlóba integrált hőszivattyús hűtő-fűtő rendszerrel kialakítva. A vételár a riasztó és a redőny előkészítését tartalmazza. A belső nyílászárók, burkolatok, szaniterek és falszínek a leendő vevő igényei szerint kerülnek kialakításra!

Kérésre részletes műszaki tartalomleírást és terveket is küldünk. A beruházó további projektjei és referenciái megtekinthetőek az Exterior Studio Kft honlapján!

Az ingatlan várható átadása: 2019. SZEPTEMBER.

Ár

Eredeti irányár 89,8 millió Ft
Akciós ár 89,8 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Buda House Partners Kft
Név Kréth Lajos
Telefon +36 20 804 6 Mutasd
Email bh.krethlajos@ Mutasd
alkalmi vétel