Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege üzlet
Belső terület 300 m²
Építési állapot használt
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Emelet földszint.
Komfort duplakomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1968
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Bútorozottság nem
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika nincs
Lift nincs
Kilátás utcára,
Zuglóban, Alsórákoson, 340 nm-es telken, eladó egy BEFEKTETÉSNEK és VÁLLALKOZÁSNAK is kiválóan alkalmas, 300 nm alapterületű, négyszintes családi ház, 2 db. profi módon hozzáépített 60-60 nm-es, ÜZLETHELYISÉGGEL, melyekben azelőtt, jól jövedelmező zöldségüzlet és vegyeskereskedés működött.

A házban, mely felújítandó, a tágas lépcsőházból egy étkezős amerikai konyhás nappali mellett, 6 szobába és a szintenként kialakított fürdőszobákba juthatunk. A földszinten MŰANYAG ablakok, az első emeleten parkettás szobák találhatóak, a ház fűtéséről az alagsorban üzemelő gázkazán gondoskodik.

A szobák vidámak, melegek és rendkívül világosak, az első és a második emeleten a ház teljes szélességében kiépített, NAGYMÉRETŰ ERKÉLYEKRE léphetünk, melyek DK-i tájolásúak. A biztonságra a teljes ingatlan területére kiépített KAMERÁS VIDEÓMEGFIGYELŐ RENDSZER ügyel.

A ház nagyon jó alap, egy szükséges részleges felújításra (pl. kémény bélelése készen van) és az ennek következtében bekövetkező várható értékemelkedése megtéríti a befektetést.

Az ingatlan elhelyezkedése, az üzleti területek utcáról történő megközelíthetősége, a lakóhelyiségek szeparáltsága garantálja egy sikeres kereskedelmi forgalmazás mellett is a nyugodt pihenést.

Ára: 94,9 millió Ft

Ár

Irányár 94,9 M Ft

Érdeklődni

Iroda IMMOSYSTEM KFT (Mareco - Moharos)
Név Fehervári Csaba
Telefon +36 30 960 4 Mutasd
Email fehervari.csaba@ Mutasd