Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege családi ház
Belső terület 151 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 5 szoba
Telek terület 325 m²
Parkolás van fedetlen felszíni beálló
Komfort összkomfort
Fűtés gázkazán
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: átlagos
Épült kb. 1950
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Közműállapot csatorna: bekötve
gáz: bekötve
villany: bekötve
víz: bekötve
Energetika :
Az ingatlan Zugló Herminamező kerületrészében, a Hungária körút és a kerületen áthaladó fő vasúti közlekedési útvonal közötti részen, gyér forgalmú utcában található, kerületen belül közepes minőségű környezetben.

Az ingatlan jelenleg iroda, tárgyaló és kiszolgáló helyiségek kialakításával cégközpontként hasznosított. Az eredeti lakófunkció visszaállítása kis ráfordítással megoldható.

A felépítmény az 1950-es években épült, hagyományos építési rendszerben, tégla falszerkezettel, előregyártott vasbeton gerendás födémmel. A déli oldalon az épülethez ikresen kapcsolódó lakóépület helyezkedik el.

A 3 szintes épület földszintjén 3 szoba + konyha+ fürdőszoba, az emeleten szintén 3 szoba és fürdőszoba található. Az épület padlástere nem beépített. A pince szinten műhelyek vannak kialakítva. Az épület teljes területe 234 m2, amelyből lakófunkció 151 m2 (a pincei területet műhelyként használják.

A fűtést a pincében elhelyezett-, kéménybe kötött gázkazán biztosítja, a fűtési hő leadása lemezradiátorokkal történik, a használati melegvíz-ellátás hőtárolós villanybojlerrel megoldott.

Az ingatlan szomszédságában jellemzően hasonló épületek találhatók.

Megközelítése tömegközlekedési eszközökkel több irányból is könnyen lehetséges. Az M3 -as autópálya kivezető szakasza perceken belül elérhető.

Az alaprajzokat és a videok linkjér kérje emailben !


Ár

Irányár 169 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Kirsch Gábor
Telefon +36 20 326 7212,+36 1 788 Mutasd
Email k.gabor@ Mutasd