Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 50 m²
Építési állapot használt
Építési mód csúsztatott zsalu
Szobák száma 2 szoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés távfűtés
Ingatlan állapot kívül: átlagos
belül: jó
Épült 1968
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 4
Energetika nincs
Lift nincs
Loggia 4.5 m²
Kilátás parkra
Otthonos hangulatú, napfényes lakás erkéllyel, parkos környezetben!

Zugló kedvelt lakónegyedében, a zöld parkokkal övezett Kacsoh Pongrác úti lakótelepen kínálunk eladásra egy kétszobás, erkélyes, első emeleti lakást.

A 16 lakásos átlagos állapotú, rendezett társasház kellemes parkos környezetben áll, ideális választás kisgyermekes család számára a közelben található intézmények (bölcsőde, óvóda, iskola), játszóterek és a kiváló tömegközlekedés miatt. Az épület 1968-ban épült salakbeton panelekből, belső válaszfalai téglából.

Az 50 m2-es lakás optimális kialakítással rendelkezik, mivel az alaprajz körbejárhatóságot biztosít. Tágas lakószobái (20 és 12 m2) külön és egybe is nyílnak, a nagyobb szobából nyílik egy 5 m2-es loggia, a gardrob kiváló tároló hely, a fürdő és a WC külön helyiségben van, a külön konyha ablakkal is rendelkezik, az előszobából pedig nyílik egy kamra is. A szobák ablakai és az erkély délnyugat felé néznek, ami egész délutánra biztosítja a fényt és napsütést.

A lakás szépen karbantartott, gondozott, otthonos hangulatú, köszönhetően a szépen tapétázott falak meleg színeinek, a mutatós álmennyezetnek és a sok-sok fénynek. Egy korábbi felújítás során a szobákba laminált padló került, a többi helyiségbe kerámia járólap. A szobák ablakai és az erkély ajtó még az eredetiek, de kifogástalan állapotúak, szúnyoghálóval felszerelve. Egyedül a konyhai ablak lett kicserélve műanyagra.

A kádas fürdő és a WC is rendezett állapotban van, bár a burkolatok már nem a mai ízlésnek megfelelőek. A fürdőben kényelmesen elfér egy nagyobb mosógép, akár egy szárító gép is. A szellőzés központi.

A szép világos konyha, modern, ízléses bútorzattal van felszerelve és étkezőasztalnak is jutott hely. A főzéshez vezetékes gáz is rendelkezésre áll. Az élelmiszer tárolásában sokat segít az előszobából nyíló kamra.

A társasház lakásaiban mérhetőség nélküli távhő biztosítja a fűtést és a melegvíz ellátást. Mivel a lakásban nincs vízóra, a fenntartási költségek kissé magasabbak. Vízórák felszerelésével a közös költség a jelenlegi 25000 Ft-ról 13400 Ft-ra csökkenthető. A régebbi radiátorokat érdemes lenne újakra cserélni, amelyek már rendelkeznek szabályzóval, így a téli fűtési költségek is mérsékelhetőek. Jelenleg szezonon kívül 7000.- Ft, a leghidegebb hónapban 26000 Ft a távhő számla, ami kb. 4000 Ft melegvíz felfűtési költséget is tartalmaz.
Az áramszámla fogyasztás alapján fizetendő, a vezetékes gáz negyedévente 3500 Ft átalány díjas.
A pincében van tárolási lehetőség és ingyenesen lehet parkolni az utcai parkolóban.

Az ingatlan jogilag rendezett, tehermentes, hitelre is megvásárolható.

Ár

Irányár 49,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakáscentrum Kft.
Név Jó Ildikó
Telefon +36 30 821 4608,+36 1 788 Mutasd
Email jo.ildiko@ Mutasd