Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 30 m²
Építési állapot új
Építési mód - nem meghatározott -
Szobák száma 1+1 félszoba
Emelet 1 .
Komfort összkomfort
Fűtés villany
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: jó
Épület szintje 2
Kilátás kertre,
Biztos befektetési lehetőség, elérhető magas hozam! Vásárolja meg álmai otthonát frekventált helyen, de mégis egy csendes és rendezett mellék utcában, nagy lehetőségeket magában rejtő, komoly fejlesztések és megújulás előtt álló városrészen.

XIV. kerületben, a Bosnyák téri piac vonzásában, eladó egy 30 m2-es, franciaerkéllyel rendelkező, napfényes, világos DK-i tájolású első emeleti, 1+1 szobás lakás.

A társasház jelenleg építés és átalakítás alatt van.
Elhelyezkedése nagyszerű, mondhatni kényelmes életet élhet itt bárki, séta távolságra minden megtalálható, amire az embereknek szüksége van a nyugodt és kiegyensúlyozott hétköznapi életéhez. Ezen tulajdonságai mellett a területben még hatalmas értéknövekedési potenciál is van, mivel a Bosnyák tér, ami 2 perc sétára található, komoly fejlesztések helyszíne lesz a következő években, egy új és hatalmas bevásárló komplexumot fognak megépíteni, mely még inkább megfogja könnyíteni a lakosság életét, illetve emelni fog a színvonalon, továbbá egy több száz lakásos lakópark is a terület fejlesztés része lesz. Ezért befektetési szemmel is érdemes a lakásra tekinteni, amellett, hogy ezen a részen nagyon könnyen bérbe adhatóak és magas áron az ingatlanok.

A lakás főbb jellemzői:
- kiváló elosztású, külön nyíló ablakos hálószoba
- világos
- zuhanyzós fürdőszoba
- francia erkélyes
- ÚJ, többrétegű műanyag nyílászárók (1 alatti az U érték)
- 15cm-es dryvit szigetelés a társasházon (ÚJ)
- NAGYON kedvező fenntartási költségek
- minden egyedileg mérhető
- a lakás tervezett átadási ideje: 2022. december 31.

Fűtése: elektromos, modern NOBO fűtőpanel, mely nem csak takarékos, de a lakás designjából sem tűnik ki megjelenése.
Közelben: Bosnyák téri piac, Árkád és a belváros 15-20 percen belül elérhető tömegközlekedéssel, számtalan bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bankok, posta, gyógyszertár stb.

Közlekedés: KIVÁLÓ! (7-es, 7E-s, 8E-s, 32-es, 108E-s, 110-es, 112-es, 124-es, 125-ös, 133E-s, 277-es buszok, 3-as, 62-es, 62A-s, 69-es villamosok, számtalan éjszakai járat.)

Ajánlom fiataloknak, pályakezdőknek, diákoknak, pároknak egyaránt a kiváló tömegközlekedés és elhelyezkedése, illetve a lakás adottságai miatt. Továbbá a befektetőknek is nagyszerű lehetőség értékállósága, a városrészben rejlő fejlődési potenciál és az elérhető több, mint 5%-os hozam miatt is bérbeadás esetén.

Ne maradjon le erről az egyedi ajánlatról, nagyszerű ajánlatról, keressen bizalommal!
Cs.G.

Ár

Irányár 29,9 millió Ft

Hitelfelvétel esetén

Saját erő Millió Ft    
Törlesztő részlet

Érdeklődni

Iroda GDN Ingatlanhálózat
Név Csontos Gergő
Telefon +36 30 456 Mutasd
Email g.csontos@ Mutasd