Ingatlan részletes adatai

Ingatlan jellege téglalakás
Belső terület 146 m²
Építési állapot használt
Építési mód tégla
Szobák száma 3+2 félszoba
Parkolás van önálló garázs
Emelet 1 .
Komfort duplakomfort
Fűtés cirko
Ingatlan állapot kívül: jó
belül: felújított
Épült 1987
Szobák elhelyezkedése külön nyílik min. 2 szoba
Épület szintje 2
Energetika cc: 101%–130% korszerű
Lift nincs
Erkély 6 m²
Kilátás kertre,
A gyerekek álma: emeletes lakás tetőtéri szobákkal!
A nagyon szép környezetben álló 4 lakásos társasházban olyan érzésünk van, mintha egy ikerház felében laknánk.
Az első emeleti lakás alsó szintjén zajlik a családi élet: itt található a nagy nappali a Szomolány u. felé néző erkéllyel, és a 6m2-es, saját ablakkal is rendelkező konyhával egy légteret alkotó 17m2-es étkező, amelyhez egy nyugati tájolású erkély tartozik.

A felső szintre csak akkor kell mennünk, ha a hálószobákba szeretnénk eljutni. Ide csigalépcső vezet, ahol a 2 hálószoba mellett egy dolgozó szoba és egy fürdőszoba található.

Innen még tovább lehet felfelé menni, mert a padlás beépítéssel létrejött egy kis önálló rezidencia, ami a kiskamasz vágyainak megfelelő önálló saját fészket jelenthet (ennek a szintnek is saját zuhanyzója van).

A földszinti garázsban az autó mellett más járműveink és sport-eszközeink is elférnek, mert hely van bőven, a kellemes árnyékot adó tuják pedig a kerti kikapcsolódást teszik kellemessé. (A házhoz tartozó kert rész különösebb gondozást nem igényel.)


Kids dream: bunk apartment with attic rooms!

In a 4-room condominium in a very nice environment, we feel like living in a semi-detached house.
The first floor apartment is on the lower level of the family life: here is the large living room with a balcony overlooking the Szomolány u. and the 6m2 kitchen with own window, and a 17m2 dining area with a west-facing balcony.

We only need to go to the upper level to get to the bedrooms. There is a spiral staircase leading to the 2 bedrooms, a working room and a bathroom.

From here you can go up even further, because tehere is a small independent residence has been created in the attic , which can be a separate nest for the adolescent\'s desires (this level also has its own shower).

In the garage on the ground floor there is space for other vehicles and sports equipment besides the car, as there is plenty of space.

Ár

Irányár 67 millió Ft

Érdeklődni

Iroda Zuglói Lakások hirdetőoldala
Név Kirsch Gábor
Telefon +36 20 326 Mutasd
Email kirsch.gabor@ Mutasd